Circuits

La cursa la Torronada consta de 4 circuits.

CIRCUIT DE 5K

Circuit de 5 quilòmetres cronometrat amb xip, que pasa per els carrers i voltants del poble de Calldetenes. Circuit apte per a tothom i sense cap dificultat tècnica . En totes les edicions pasades, no hem repetit circuit. 

Té un desnivell de 51+


CIRCUIT DE 1,3K

Circuit infantil de 1,2 quilòmetres que pasa per els carrers del poble. L´edat per córrer aquesta cursa és de 10 a 12 anys i l´inscripció és gratuïta.

Té un desnivell de 15+

CIRCUIT DE 0,7K

Circuit infantil de 0,7 quilòmetres que pasa per els carrers del poble. L´edat per córrer aquesta cursa és de 6 a 9 anys i l´inscripció és gratuïta.

Té un desnivell de 6+

CIRCUIT DE 0,3k

Circuit infantil de 0,25 quilòmetres que dona la volta a la plaça onze de Setembre. És la cursa dels més petits i l´edat per córrer és de 3 a 5 anys.

Té un desnivell de 3+

CIRCUIT TORRONADA NOCTURNA

Circuit de 7,6 quilòmetres cronometrat amb xip que pasa per els voltants del turó de Sant Marc de Calldetenes. Circuit que es pot fer corrent (a partir de 16 anys) o caminant (a partir de 5 anys). La cursa es nocturna i es obligat l´ús de frontal. El circuit és mixte amb camins,corriols i asfalt.

Té un desnivell de 160+

AJUNTAMENT DE CALLDETENES
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web está creada con Webnode. ¡Crea tu propia web gratis hoy mismo! Empieza ahora