Circuits

La cursa la Torronada consta de 5 circuits.

CIRCUIT DE 6,8K

Circuit de 6,8 quilòmetres cronometrat amb xip, que pasa per els carrers i voltants del poble de Calldetenes. Circuit apte per a corredors una mica entrenats i que fà un temps que practiquen el running . En totes les edicions pasades, no hem repetit circuit. 

Té un desnivell de 110+


CIRCUIT DE 4,6K

Circuit de 4,6 quilòmetres cronometrat amb xip, que pasa per els carrers i voltants del poble de  Calldetenes. Circuit apte per a tots els nivells i es pot fer corrent o caminant. Hi ha l´opció de que els corredors infantils majors de 12 anys, puguin córrer sempre i que vagin acompanyats d´un adult responsable.

Té un desnivell de 48+

CIRCUIT DE 1,3K

Circuit infantil de 1,3 quilòmetres que pasa per els carrers del poble. L´edat per córrer aquesta cursa és de 10 a 12 anys i l´inscripció és gratuïta.

Té un desnivell de 12+

CIRCUIT DE 0,8K

Circuit infantil de 0,8 quilòmetres que pasa per els carrers del poble. L´edat per córrer aquesta cursa és de 6 a 9 anys i l´inscripció és gratuïta.

Té un desnivell de 9+

CIRCUIT DE 0,3k

Circuit infantil de 0,30 quilòmetres que dona la volta a la plaça onze de Setembre. És la cursa dels més petits i l´edat per córrer és de 3 a 5 anys.

Té un desnivell de 0+

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar