INICIS

La cursa la torronada va començar l´any 2018. Anys enrera, es va organitzar la cursa de Sant Silvestre que es fèia a finals d´any. Van haver dues edicions i tenia una bona acollida sobretot amb la gent del poble de Calldetenes. Per alguna raó, es va deixar d´organitzar i va desaparèixer. Al cap d´uns anys, un grup d´esportistes juntament amb l´ajuntament, vam proposar de tornar a organitzar una cursa semblant i que també fós per l´època de nadal. El projecte va agradar i vam organitzar la cursa bastant semblant a l´última edició de la Sant Silvestre. Va tenir una gran rebuda i va participar un bon número de runners que venien de tota la comarca. La majoria dels corredors que van participar, eren del poble, i es va fer un circuit urbà de 5 quilòmetres . Sobretot, es va organitzar curses infantils on els mes petits, van poder també participar en la cursa adaptada per cada edad. Van haver inflables, esmorzar i ambientació amb dj. Va ser tot un èxit i vam decidir de continuar organitzant-la cada any per aquestes dates. 

ORGANITZACIÓ

No pot haver una cursa sense una bona organització. Totes les persones que fem possible la cursa, som voluntaris que ens apasiona l´esport. L´ajuntament de Calldetenes, és l´organitzador i posa a la nostra disposició tota la logística i material per realitzar-la. També comptem amb varies entitats del poble que col.laboren amb nosaltres tant a la part tècnica com la personal. Tenim a la brigada municipal que s´encarrega de tota la part material, disposem dels comerços del poble per tenir tots els productes que donem als avituallaments i al voluntariat per part del punt jove del poble. Destaquem al Club Excursionista de Calldetenes que col.laboren juntament amb nosaltres i tenim un apartat nostre a la seva pàgina web. 

AJUNTAMENT DE CALLDETENES
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web está creada con Webnode. ¡Crea tu propia web gratis hoy mismo! Empieza ahora